Aanleg

Wij verzorgen alle soorten tuinaanleg en tuinrenovaties

Tuinaanleg en tuinrenovaties in de regio Antwerpen

gingko gardens aanleg tuin

Gingko Gardens BVBA in Antwerpen verzorgt alle soorten tuinaanleg en tuinrenovaties. Wilt u een statige tuin met klassieke tinten, een semi-wilde tuin of een hypermoderne tuin? U kunt te allen tijde vertrouwen op onze creativiteit en ervaring in het  ontwerpen en realiseren van uw tuin.

Een belangrijke voorwaarde om een tuin tot een succes te maken is een goede voorbereidde grond met een respect voor de onderlagen en de voorbereidingswerken hiervan. Wat men eigenlijk niet ziet (grondwerken) is het belangrijkste deel van de tuin om nadien waterdoorlaatbaarheid te garanderen, ervoor te zorgen dat alle planten op dezelfde manier groeien en dezelfde kleur hebben. Al deze kraan/graafwerken worden door mijzelf uitgevoerd.

Bij bestaande tuinen nemen wij grondstalen, om de staat van de grond te bepalen. Aan de hand hiervan kunnen wij bepalen of vervanging, bemesting of andere bewerkingen noodzakelijk zijn. Bij vervanging van de aarde worden ook de achtergebleven wortels verwijderd, om zo het uitgroeien van de nieuwe beplanting niet te hinderen. Eenmaal aangebrachte nieuwe tuingrond wordt genivelleerd en zo nodig vorm gegeven. Dit kan het geval zijn als een geaccidenteerd terrein wordt verlangd.

gingko gardens aanleg tuin

Beplanting

De beplanting bepaalt mede het uiterlijk van een tuin. U wilt tenslotte dat de tuin in alle seizoenen een fraaie uitstraling heeft. Kiest u voor een gazon met aansluitend borders met planten? Of wilt u de volledige tuin beplant hebben? Alles is mogelijk en bespreekbaar. Wij leveren en planten alle soorten beplanting, klein of groot, u bepaalt het en wij voeren het enthousiast en vakkundig voor u uit.

Overige voorzieningen in de tuin

Natuurlijk wilt u ongestoord genieten in uw tuin. Om uw privacy te waarborgen kunt u ons inschakelen voor het plaatsen van schuttingen andere erfafscheidingen.  Om extra ruimte te creëren kunnen wij in eigen beheer uw schuren, carports, poolhouses en alle andere houten gebouwen voor u op maat ontwerpen, bouwen en plaatsen.

Veiligheid speelt een grote rol. Een niet of slecht verlichte tuin trekt ongenode gasten aan. Hiervoor is een functionele verlichting belangrijk. Voor uw veiligheid brengen wij deze verlichting graag veilig voor u aan. Het kan ook zijn dat u een interessant object in de tuin wilt accentueren. Dan voorzien wij de tuin voor u van sfeerverlichting.

Met name in de warme maanden, met weinig regenval, moet een tuin regelmatig besproeid worden. Dit is een arbeidsintensieve klus, die u mogelijk liever niet doet. Hiervoor is een geautomatiseerde bevloeiing een uitkomst. Hiermee wordt u ontzorgd. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en als u de voordelen ervan inziet, dan installeren wij de installatie deskundig voor u.

(Sier)bestrating

Uiteraard verzorgen wij, als veelzijdig hoveniersbedrijf ook de (sier)bestrating voor u en wilt u kunnen genieten van een eigen zwembad, ongeacht de grootte of vorm, dan zij wij DE aangewezen partner voor u.

Welke dienst of product u ook wilt afnemen, u bent bij ons altijd verzekerd van een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Informeert u naar de mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact met ons op

voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte.