Gingko Gardens

Een stukje paradijs bij u thuis met alle opties om heerlijk te ontspannen.

Uw eigen zwembad in Aartselaar en omgeving

GingkoPools zwembad aanleg

Bij Gingko Gardens BVBA in Aartselaar kunt u ook terecht voor de aanleg van uw zwembad. Een stukje paradijs bij u thuis met alle opties om heerlijk te ontspannen. Wij bieden altijd maatwerk.

Bent u op zoek naar een unieke uitstraling van uw tuin, dan is een overloopzwembad, wat naadloos overgaat in de bestrating, een goede keuze. U geeft uw tuin hiermee een cachet, wat uw bezoekers en passanten zeker zal opvallen. Heeft u een geringer budget in gedachten, dan is een skimmerbad een goed alternatief, aangezien deze een minder uitgebreide constructie heeft dan een overloopbad.

Een grasrand bad geeft de omgeving een zeer natuurlijke uitstraling.

Een monoblock zwembad moet u zien als een prefab zwembad, wat snel te plaatsen is en weinig onderhoud vergt. Deze kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Ook voor het populaire onderloop zwembad zijn wij voor u DE aangewezen partij.

In ons uitgebreide aanbod voeren wij ook zwemvijvers en spa’s.

Toebehoren voor uw zwembad

Alle toestellen, bestemd voor filtering, verwarming, ontsmetting en afdekking zijn van hoogstaande kwaliteit en voldoen aan de eigentijdse normen en eisen.

Renovaties en onderhoud van zwembaden

Ook voor renovaties van een verouderd bad kunt u bij ons terecht, wij beschikken over de expertise om deze renovatie vakkundig en duurzaam te realiseren.

Elk zwembad vraagt in meer of mindere mate om regelmatig onderhoud. Met name als voorbereiding op de winter is het van belang om het bad te beschermen tegen vorstschade. Hiervoor worden alle onderdelen van het zwembad ontdaan van water, de circuits worden goed gereinigd en het winterzeil wordt door ons geplaatst.

Al onze realisaties zijn een compleet concept, waarbij de nadruk wordt gelegd op esthetische eigenschappen en functionaliteit, om u het optimale zwemgenot te bieden in een fraai uitziend zwembad.

Scherpe prijs voor uw zwembad

Doordat wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben, kunnen wij alle zwembaden aanbieden tegen een zeer concurrerend tarief. Met een ruime ervaring kennen wij alle aspecten van de aanleg of renovatie van uw zwembad. Doordat er altijd sprake is van maatwerk krijgt u een uniek product, wat van hoge kwaliteit is en een goede duurzaamheid heeft.

Wilt u uw interieur of tuin dus verfraaien met een zwembad of zwemvijver en zoekt u daar een betrouwbaar bedrijf voor, dat de sporen in de regio al ruimschoots heeft verdiend? Zoekt u dan niet verder, u heeft Gingko Gardens in Aartselaar tenslotte al gevonden. Contacteert u ons vandaag nog voor nadere informatie en/of een vrijblijvende, scherpe offerte. Wellicht kunt ook u binnenkort genieten van de ontspanning in uw eigen zwembad.

GingkoPools zwembad aanleg
Buitenzwembad
Zwembadaanleg in Antwerpen
Zwembad aangelegd bij een prachtige villa
Zwembadaanleg, ook voor kleinere tuinen

Neem vandaag nog contact met ons op

voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte.