Tuinonderhoud

Wij beschikken over de vereiste vakkennis om het onderhoud op de juiste wijze te verzorgen

Tuinonderhoud in de regio Antwerpen

gingko gardens tuinonderhoud

Een zorgvuldig aangelegde tuin vraagt ook om goed onderhoud, hierdoor behoudt deze zijn representatieve uitstraling, die bezoekers en passanten zeker zal opvallen. Het onderhoud van een tuin kan veel voeten in de aarde hebben en het kan zijn dat u geen tijd of zin heeft om dit tuinonderhoud zelf uit te voeren. In dat geval is Gingko Gardens BVBA in Antwerpen u graag van dienst. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan (nieuwe) machines. Deze worden ook zeer regelmatig vervangen. Onze ervaren hoveniers beschikken over de vereiste vakkennis om het onderhoud op de juiste wijze te verzorgen. Door gerichte bijscholing wordt de vakkennis voortdurend op peil gehouden om zo een optimale dienstverlening te kunnen bieden. Ook hebben zij de beschikking over modern materieel voor elke opdracht, klein of groot.

 

 

Incidenteel tuinonderhoud of onderhoudsabonnementen

Het tuinonderhoud kan bestaan uit incidenteel onderhoud of seizoengebonden onderhoud, maar ook kunt u kiezen voor gunstig geprijsde onderhoudsabonnementen. Hierbij bepaalt u zelf de frequentie, waarop wij het tuinonderhoud uitvoeren en welke onderdelen aangepakt worden. Denkbare frequenties zijn bijvoorbeeld wekelijks, maandelijks of tweemaandelijks. Door ons regelmatig te laten langskomen, bent u in alle seizoenen verzekerd van een nette tuin, zonder daarvoor zelf inspanningen te hoeven verrichten. U kunt rekenen op onze flexibiliteit, komt het u beter uit dat wij het onderhoud uitvoeren op zaterdag, dan is dat geen enkel probleem.

De volgende werkzaamheden maken deel uit van ons dienstenpakket op het gebied van tuinonderhoud:

  • Het maaien van het gazon en desgewenst het verticuteren en het verwijderen van mos
  • Het netjes bijwerken van de randen van het gazon
  • Onderhouden van de borders, door het verwijderen van onkruid, waar nodig het bemesten en het terugsnoeien van de beplanting
  • Het uitvoeren van de juiste bemestingen
  • Het snoeien en rooien van bomen
  • Het wegnemen van onkruid van de (sier)bestrating
  • Inkorten van hagen en toepassen van vormsnoei
  • Het opkuisen van blad
  • Eenjarige planten

U bepaalt zelf welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. De facturering kan maandelijks of per uur plaatsvinden.

Wilt u dus dat uw tuin in Antwerpen en omgeving een voorbeeldfunctie vervult en wilt u volledig ontzorgd worden? Dan ligt de keuze voor een hovenier, die zijn vak verstaat en uw tuin zeer serieus neemt voor de hand.

Kiest u voor uw gemak en wilt u daarvoor een aantrekkelijk tarief vernemen, dan pakt u nu de telefoon en contacteert u ons direct. Wij zijn u graag van dienst om met u een afspraak te maken voor het doorspreken van de diverse mogelijkheden, die aansluiten op uw wensen en behoeften. Tuinonderhoud is ons vak en wij gaan enthousiast en effectief te werk om de uitstraling van uw tuin te behouden. 

gingko gardens tuin

Neem vandaag nog contact met ons op

voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte.