Tuinarchitectuur

Wij leveren uitsluitend maatwerk bij onze tuinontwerpen

Professionele tuinarchitectuur op maat

gingko gardens tuinarchitectuur zwembad

Bij Gingko Gardens BVBA in Antwerpen bent u aan het juiste adres voor professionele tuinarchitectuur. Onze tuinarchitecten zorgen voor een deskundig tuinontwerp, waarna wij als Gingko Gardens desgewenst de totale uitvoering voor onze rekening nemen. Elke tuinarchitect heeft zijn eigen specialiteit, en de juiste tuinarchitect wordt voor het juiste project uitgekozen.

Wij leveren uitsluitend maatwerk bij onze tuinontwerpen, omdat elke locatie een andere aanpak vraagt en individuele wensen en behoeften van opdrachtgevers verschillen.

Om een juist tuinontwerp te kunnen verzorgen nemen wij eerst de maten van het terrein op en inventariseren alle mogelijkheden. Ingeval van een herinrichting van een bestaande tuin kan er twijfel bestaan aan de toestand van de grond. Om hierover uitsluitsel te krijgen, worden stalen van de aarde afgenomen

 

Het voorontwerp geeft een beeld van uw tuinontwerp

In eerste instantie wordt een voorontwerp gemaakt. Dit voorontwerp wordt begeleid van een MOODBOARD. Hierin worden voorstellen gedaan over de verschillende mogelijkheden op het gebied van toe te passen materialen, beplantingen, vormen en bijgebouwen.

Aan de hand van  het voorontwerp kan een 3-D tuinontwerp gemaakt worden. Hierdoor ontstaat bij de opdrachtgever een duidelijk inzicht hoe het eindresultaat er uit komt te zien. Op dit moment zijn alle wijzigingen nog volop mogelijk. Wij gaan in gesprek om het definitieve ontwerp vorm te geven. Hierbij spelen wij ook een adviserende rol, u wilt tenslotte niet meemaken dat een verkeerd aangeplante boom na verloop van tijd alle zon wegneemt. Hierbij kunt u volledig vertrouwen op onze ruime ervaring en expertise.

gingko gardens 3d schets
gingko gardens 3d schets
gingko-gardens-3d-ontwerp.jpg
gingko gardens 3d schets

Definitief tuinontwerp

In het definitief ontwerp komen alle werkzaamheden aan de orde. De beplanting wordt uitgetekend, de toe te passen materialen worden aangegeven en het verlichtingsplan is opgenomen.

Uiteindelijk wordt een ‘meetstaat’ opgesteld, dit is de afsluiting van het tuinplan, hierbij worden alle bijkomende zaken geïntegreerd, zoals de plaatsing van poorten, de positie van eventuele bijgebouwen en de plaats van brievenbussen enz.

Volledige tuin realisatie

Een zorgvuldig ingericht tuinontwerp is de basis voor uw droomtuin, Gingko Gardens staat garant voor een professionele aanpak van elk project. Doordat wij uw tuin realisatie van A tot Z kunnen verzorgen en daarbij gebruik maken van de beste materialen en beschikken over eigentijdse gereedschappen en machines, bent u altijd verzekerd van een optimaal eindresultaat. U neemt toch geen genoegen met minder dan het best haalbare? 

Wilt u zich overtuigen van de kwaliteit en de service die wij verlenen, dan hoeft u ons niet op ons woord te geloven, beter is het zelf te ervaren. Vele tevreden klanten gingen u al voor. Wij nodigen u van harte uit om ons te contacteren voor meer informatie en/of een vrijblijvende inspectie bij u op locatie. Mogelijk realiseren wij dan binnenkort een tuin van topklasse voor u!

Neem vandaag nog contact met ons op

voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte.