Aanleg

Wij verzorgen alle soorten tuinaanleg en tuinrenovaties

Tuinaanleg in de regio Antwerpen, ook voor kleine tuinen!

gingko gardens aanleg tuin

Als allround hovenier is Gingko Gardens werkzaam in de regio Antwerpen. Wij verzorgen alle aspecten van de aanleg van een tuin. Dit omvat het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van een tuin. Ook voor alle bijkomende zaken zoals het leggen van de (sier)bestrating of het plaatsen van degelijke schuttingen zijn we in te schakelen.

Wij hebben voldoende capaciteit voor de aanleg van een grote tuin maar ook voor de tuinaanleg van kleine tuinen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij benutten hierbij alle beschikbare ruimte optimaal om uw kleine tuin efficiënt en aantrekkelijk in te richten. Een belangrijk deel van een tuin maakt de (sier)bestrating uit. Dit biedt u de mogelijkheid om de tuin te betreden via het pad en te recreëren op het terras. Om ook in het donker uw weg in de tuin te kunnen vinden brengen wij desgewenst functionele verlichting aan. Heeft u een object in de tuin wat u wilt benadrukken dan is sfeerverlichting een goede keuze.

Ook voor de aanleg van stadstuinen

Stadstuinen hebben vaak beperkte afmetingen. Voor bewoners is het dan een puzzel om een dergelijke tuin in te richten. Bij ons bent u verzekerd van een duidelijk advies. Wij verzorgen een tuinontwerp wat aansluit bij uw wensen en maken uw stadstuin tot een blikvanger.

Bent u dus op zoek naar een hoveniersbedrijf dat tuinen van elke afmeting kan realiseren en daarbij gebruik maakt van de beste materialen? Contacteert u ons vandaag dan nog voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte. Tuinaanleg is onze passie en dat enthousiasme delen wij graag met u. Kleine of grote tuinen, wij hebben voor alles een passende oplossing.

Neem vandaag nog contact met ons op

voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte.

gingko gardens aanleg tuin

Aanleg terras

Wij hebben ons onder andere gespecialiseerd in de aanleg van een terras. Om problemen op termijn te voorkomen is een degelijke fundering voor de sierbestrating dan een eerste vereiste. Wij bepalen op locatie welke grondsoort de bestrating moet dragen en zorgen ervoor dat de ondersteuning goed aangelegd wordt. Door een goede basis worden problemen als verzakkingen van de sierbestrating voorkomen. Voor de aanleg van een pad of terras in uw kleine tuin heeft u de keuze uit talrijke steensoorten. Wij verwerken alle soorten natuursteen, klinkers en kasseien. Wilt u een onderhoudsarm terras dan zijn keramische tegels een goede keuze. Doordat deze naadloos aansluiten wordt de ontwikkeling van onkruid tegengegaan.

Neem vandaag nog contact met ons op

voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte.